Меню

Ідеї для новорічного столу від експертів у сервіруванні

26 грудня, 2019

Стіл, що гарно засервіровано — центральна частина будь-якого святкування. Саме він збирає родину та друзів разом, коли говорять тости та чутно дзвін келихів. До Нового року та Різдва готують найулюбленіші страви, дістають краще шампанське і, звісно, прикрашають стіл. Аби вразити гостей та створити атмосферу свята, варто приділити сервіруванню особливу увагу. 12 Персон підібрали для вас ідеї новорічного оформлення столу від брендів посуду та декору — справжніх знавців у питаннях сервірування.

Світ Нового року від Georg Jensen

Посуда Georg Jensen

Слово «Jul» у скандинавських країнах означає Різдво. Це не просто вечір обміну подарунками, це цілий сезон, коли всі хочуть принести близьким щастя і наповнити затишком кожен момент. З такою філософією працює данський бренд Georg Jensen — стильне сервірування столу та насолоді їжею у гарному оточенні. Компанія представляє чудові різдвяні колекції в сріблі та золоті, які включають ялинкові прикраси, свічники, посуд, глеки та столові прилади. Все це виконано у фірмовій естетиці культового дизайнера Георга Єнсена.

Розкішне оформлення Rosenthal 

Посуда Rosenthal

Класична колекція Rosenthal Bauhaus TAC Stripes 2.0 у новому різдвяному форматі — це чисті прямі лінії, тонкі смуги, сріблясті деталі та насичені червоні акценти, що разом формують ідеальний святковий дизайн. Поєднання традиційних кольорів створює атмосферне сервірування. Елегантні келихи з серії TAC та чорне столове приладдя стануть ідеальним штрихом.

Натхнення блиском металів від Sambonet

Посуда Sambonet

Італійський бренд Sambonet пропонує пограти на контрасті. Бренд представив своє бачення новорічного сервірування у темних тонах та золоті, що чудово підкреслюють одне одного. Сервірувальні блюда, відомі столові прилади, аксесуари — все виконано з нержавіючої сталі з неймовірним металевим фінішем. Таке оформлення не рясніє великою кількістю узорів, але мінімалістичність та блиск металевих елементів додає розкоші та святковості.

Англійські традиції у сервіруванні Wedgwood

Посуда Wedgwood

Ви приймаєте сім'ю та друзів у ці новорічні свята та хочете створити гарну обставу, яка запам'ятається? Wedgwood підготували чудову різдвяну колекцію порцеляни Winter White. Серія поєднує класичний дизайн і майстерність знаменитої мануфактури. Натхнена традиціями та символами, ця чудова колекція представлена у тонкому білому фарфорі з платиновими акцентами – ілюстраціями у вигляді різдвяного вінка, омели та ялинки.

З салоном сучасного сервірування 12 Персон ваш святковий стіл матиме чудовий вигляд, а ви зможете насолоджуватися компліментами від гостей.

Що подарувати на Новий Рік? 12 ідей від 12 Персон

Попередня

Яка ви кінопара? Тест для вибору подарунків

Наступна