Меню

Кожен прибор Sambonet Tailor Made зображає вашу унікальність

4
жовтня 2019

Італійська компанія Sambonet займає почесне місце серед виробників столових приборів. Вона стала синонімом безкомпромісної якості продукції та оригінальних рішень у дизайні. Бренд довів, що ножі та вилки — не просто деталі сервірування, що часто залишаються непоміченими; це — красиві предмети, що підкреслюють індивідуальність власника.

Жага Sambonet до створення унікальної продукції дала поштовх для розробки інноваційних маркетингових відкриттів. Так, у 2019 році з'явилася програма Tailor Made, яка дозволяє шанувальникам індивідуального підходу до сервісу кастомізувати столові прибори. Новинка принесла компанії нагороду Innovative Interior: Best of the Best від премії Iconic Awards 2019.

Ті, хто люблять оточувати себе ексклюзивними речами та вкладати своє власне бачення у кожен предмет навколо, оцінять програму Sambonet Tailor Made. Всього за кілька простих кроків ви зможете створити сет столових приборів з індивідуальним дизайном. Спочатку визначтеся з колекцією фраже — незмінна класика, сучасний шик чи неординарні дизайнерські рішення. Потім виберіть один із безлічі дизайнів: виняткові кольори, відтінки та фінішне покриття.

Залишився останній штрих — перетворити предмети сервірування на унікальні об'єкти. Для цього бренд пропонує гравіювання приборів з одного або з обох боків ручок. Ви можете вибрати ініціали або символ із запропонованих виробником, а також пам'ятну дату, наприклад день весілля чи народження. Tailor Made допомагає створити цінний подарунок, який нагадуватиме про важливу подію в житті.

Клієнти мережі 12 Персон, при замовленні мережі Sambonet з кількістю від 12 до 149 предметів, отримують кастомізацію всього набору за програмою Tailor Made у подарунок. Всього за 60 робочих днів ви отримаєте унікальні столові прибори, виготовлені спеціально для вас.

Подарунки від KitchenAid

Попередня

12 аксесуарів для святкування Божоле Нуво

Наступна