Меню

Колекція Rosenthal Heritage Turandot: де Схід зустрічається із Заходом

9 березня, 2020

Джанні Сінті — відомий італійський дизайнер, космополіт та допитливий мандрівник, що з величезною пристрастю відноситься до сучасного мистецтва. Його новий проєкт, колекція Heritage, розроблена у співпраці з Rosenthal, приголомшує та вражає уяву. Це зовсім новий, свіжий, сучасний погляд на величезну 140-річну історію Rosenthal, виражену у тендітному порцеляновому посуді.

Rosenthal Heritage Turandot — це яскрава колекція, що натхненна знаменитою однойменною оперою Пуччіні «Турандот». Скрізь весь багатоплановий дизайн посуду простежується любов, повага та виразна пошана до епохи вісімнадцятого століття. Turandot — це загадковий, сповнений краси міст між Сходом і Заходом, минулим і сучасним.

Джанні Сінті майстерно, з каліграфічною точністю відтворив на тонкій порцеляні образ китайського озера з бамбуком, пелюстками півонії та листям гінко. Доволі простий патерн, на перший погляд, при детальному розгляді стає все більш витонченим, делікатним і багатоплановим.

«Дизайн цієї колекції має дві сторони», — пояснює Сінті. «Одна — занадто реалістична, у зеленому та блакитному кольорах, з домішками ледь помітних білих квітів. Інша — повністю графічна, у синьому кольорі з вкрапленнями стебел бамбуку»

Оскільки зв’язок між Сходом і Заходом є вирішальним для цієї колекції, Rosenthal додали до неї деякі особливо китайські аксесуари: рисовий посуд, порцелянову ложку, палички для їжі, прямокутні тарілки, а також чайну коробку.

Зустрічайте Rosenthal Heritage Turandot скоро у всіх магазинах та на сайті 12 Персон.

Колекція Rosenthal Heritage Dynasty: між модерном та перськими мініатюрами

Попередня

Як доглядати за виробами LIND DNA з натуральної шкіри

Наступна