Меню

Колекція Rosenthal Heritage Dynasty: між модерном та перськими мініатюрами

3 березня, 2020

Початок 2020 року Rosenthal відмічає випуском нових колекцій в межах лінійки фарфорового посуду Heritage у колаборації з італійським дизайнером Джанні Сінті. Heritage — це сучасний переклад традицій та історії архівів Rosenthal, покладений на сучасний стиль. Це еклектична взаємодія форм, кольорів та візерунків різних епох і культур, переплетених з особистими спогадами. Хоча дизайнер працював із порцеляною вперше, результат дійсно приголомшує.

Колекція Heritage Dynasty заснована на гармонійному переплетенні історії та уяви. Тендітний порцеляновий посуд огорнуто у сюрреалістичний, насичений візерунок, що розповідає історію від епохи Відродження до сучасності. Дизайнер сміливо використовує безліч символів — міфічний ріг достатку, дерево життя, крилаті птахи, передаючи історію мовою, що зупинилася на межі між модерном та перськими мініатюрами.

У цих мотивах Джанні Сінті уособлює особисті переживання, складний мистецький шлях, зв’язок з місцями, де він жив. Все це простежується у суворій композиції текстильних відбитків Джанфранко Ферре та сміливих кольорових поєднаннях: чорний, прусський синій, шоколадний. Золото, що тонкою лінією проходить через всю серію посуду, означає геральдику, елегантність та родинну спадщину. Золота віньєтка, тонкі промені в декорі створюють образ гідності та божественності.

Як доповнення до колекції порцелянового посуду, Джанні Сінті створив свічник, вази та шкатулки, а також скляну серію, яка ідеально гармонує з порцеляною, імітуючи сонячні промені, що торкаються рельєфу келихів.

Зустрічайте Rosenthal Heritage Dynasty скоро у всіх магазинах та на сайті 12 Персон.

Подаруйте прекрасне. 5 ідей для подарунка на 8 березня

Попередня

Колекція Rosenthal Heritage Turandot: де Схід зустрічається із Заходом

Наступна