Меню

Подаруйте прекрасне. 5 ідей для подарунка на 8 березня

27 лютого, 2020

Якщо ви не хочете справити враження нудної людини, ми підготували власну добірку стильних та незвичайних подарунків до 8 березня, що не залишать байдужими жодну жінку.

Що подарувати? Колекція Rosenthal meets Versace.

Чому? Ця колаборація вже давно набула статусу культової. Посуд та декоративні елементи для сервірування від творчого союзу двох легендарних брендів — витончена ідея для подарунка.

Для кого? Для всіх, хто цінує розкіш, розбирається в дизайні та просто не може встояти перед сміливою та креативною естетикою Versace. 

Що подарувати? Келих для червоного вина від Riedel.

Чому? Riedel — найвідоміша скляна мануфактура, що вже не одне століття виробляє найкращі келихи для вина. Фірмовий тендітний дизайн та відданість класичним ремісничим технікам, що гармонійно переплітаються з промисловими надбаннями сучасності — те, що вирізняє Riedel з-поміж інших.

Для кого? Для тієї, що цінує вино та хоче насолоджуватися кожною краплею улюбленого напою. Лише в келихах від Riedel вино повністю розкриває весь свій букет смаку та аромату. 

Що подарувати? Посуд фабрики Porcel, колекція LIBERTY.

Чому? Неможливо встояти від свіжого, легкого, природного дизайну LIBERTY. Особлива колірна гама відмінно розкриває весь сенс назви, уособлюючи в собі спрагу до життя та свободи.

Для кого? Для тих, хто бажає насолоджуватися кожним днем, кожною вечерею, не прив’язуючи сервірування до якогось особливого свята. Все ваше життя — особливе. І кожний момент заслуговує пильної уваги.

Що подарувати? Ароматизатори від Ladenac.

Чому? Затишна атмосфера в домі розкривається через тонкі аромати, що об’єднуються в унікальний букет з багатьма нотами. Все, починаючи від пакування і закінчуючи дизайном ароматизаторів Ladenac — гармонійне переплетіння стилю та розкоші.

Для кого? Для кожної, хто обожнює бренди та аромати з характером. Ladenac — іспанська пристрасть, перед якою ніхто не встоїть.

Що подарувати? Ваза Georg Jensen ALFREDO.

Чому? Georg Jensen — це сучасне уявлення про розкіш. Їх стиль поза часом. Їх кредо — завжди дивувати новими колірними та дизайнерськими рішеннями. Тут класика зустрічається з сучасністю.

Для кого? Для всіх, хто цінує сучасний дизайн. Тендітні форми, м’яка колірна гама та прискіплива увага до кожної деталі — характерні риси Georg Jensen. Ідеальний подарунок для тих, хто хоче прикрасити свій дім свіжими, незвичайними, дрібними, але такими важливими деталями.

Обираючи подарунок, пам’ятайте, що головне — емоції та увага. Даруйте любов від щирого серця.

Яка ви кінопара? Тест для вибору подарунків

Попередня

Колекція Rosenthal Heritage Dynasty: між модерном та перськими мініатюрами

Наступна