Меню

Подарунки від KitchenAid

27
вересня 2019

Американський бренд KitchenAid — це професійна кухонна техніка, яка славиться якістю, неперевершеною роботою та стильним дизайном продукції. З 1908 року девайси компанії можна побачити вдома у кожній американській сім'ї. Як для кулінара-початківця, так і для шеф-кухаря прилади KitchenAid стануть незамінними помічниками на всіх етапах готування.

Гордістю бренду став планетарний міксер Artisan, який виготовлений із цільного металу та покритий надміцною емаллю, стійкою до механічного впливу. Його запатентована система планетарного змішування дозволяє ретельно і рівномірно змішувати та збивати продукти, замішувати тісто. Для міксера створили безліч насадок, за допомогою яких можна нарізати, терти, перемелювати, готувати фарш, пасту або перетворити міксер на соковижималку або навіть консервний ніж. Цей девайс завоював всесвітню популярність, завдяки чому компанія продала понад 20 тисяч міксерів всього за перші 3 роки існування.

Станьте шеф-кухарем у себе вдома з акцією від 12 Персон! Купуючи легендарний планетарний міксер KitchenAid Artisan, отримайте потужний блендер Diamond або мінікомбайн Artisan у подарунок. Акція діє з 1 жовтня до 31 жовтня.

L’Atelier du Vin – це любов до напою

Попередня

Кожен прибор Sambonet Tailor Made зображає вашу унікальність

Наступна