Меню

Ocean by Hering Berlin. Знову і знову!

2 квітня, 2021

Заснований у 1992 році німецький бренд Hering Berlin почав свій стрімкий і беззаперечний шлях до успіху. На чолі з гончарем і дизайнером Стефані Геринг, молода порцелянова мануфактура в найкоротші терміни просунулася на ринку, подавши урок і обігнавши метрів цій галузі.

Неповторний стиль, дизайн і якість Hering Berlin з їх приголомшливою колекцією Ocean демонструє легкість і природність життя на берегу. Так, у 2014 році Стефані Геринг, надихнувшись таємницями підводного світу, спільно з дизайнером-ілюстратором Елеонор Герхабер створили приголомшливу колекцію Ocean, підкоривши нею велику кількість сердець по всьому світу.

Різноманіття форм життя в океані завжди захоплювало художників і скульпторів, дослідників і вчених. У Ocean, на білосніжно-матовій бісквітній порцеляні риби, черепашки, медузи та всілякі морські мешканці в різних відтінках синього кобальту, від темно-синього до ніжно-бірюзового, нанесені вручну з абсолютною біологічною точністю, при цьому приголомшливо естетично стилізовані. Кожна окрема ілюстрація тонко поєднується з формою тарілки, чашки або піали. Так детально, але так витончено і невимушено промальовані морські мешканці, в моменті, немов оживають на вашій посуді та невагомо рухаються в просторі, створюючи при цьому своєрідну гру мотиву і матеріалу.

У колекцію Ocean входять 40 столових предметів, проте це єдина колекція Стефані Геринг, яка охоплює не тільки столовий посуд, а також серію скульптурних предметів, в тому числі - навіть назва говорить сама за себе - herring (в перекладі з англ. - оселедець).

Всі порцелянові вироби проєктуються Стефані Геринг і виготовляються під її чуйним керівництвом. Відмітна ознака Hering Berlin, молочно-білий фарфор, нагадує пароський мармур. А в поєднанні з глазурованими та неглазурованими поверхнями, так званою бісквітною порцеляною, в якому глянсове дно блюда поєднується з оксамитово-матовими поверхнями, цих виробів хочеться торкатися знову і знову.

В основі Hering Berlin лежить прагнення до ідеального сервування столу, а також елегантного ігнорування звичних для нас уявлень про неї. У кожному з їхніх творів використовуються непідвладні часу методи найвищої якості, які з гідністю оцінені й ушановані різними нагородами світового значення, а деякі порцелянові вироби зберігаються у всесвітньо відомих колекціях і музеях.

Джозая Веджвуд — гончар Її Величності

Попередня

Ніжна чуттєвість Far, Far, Closer

Наступна