Меню

L’Atelier du Vin – це любов до напою

26
вересня 2019

Бренд винних аксесуарів L’Atelier du Vin розпочав свій шлях у Франції, де по-справжньому цінують якісні вина. Компанія була заснована в 1926 році, але розквіт виробництва припав на 80-ті, коли П'єр Рішар викупив компанію. П'єр народився в області Шампань, яка славиться мистецтвом виноробства, і він завжди знав, що його життя буде пов'язане з благородним напоєм. Захоплений дизайном новий власник зміг створити абсолютно новий формат для класичного барного інвентарю.

L’Atelier du Vin — це любов до напою, насолода усіма його властивостями та цінністю винної культури. Компанія представляє багатогранний асортимент штопорів, аераторів, пробок, вирв, декантерів, приладів для подачі закусок, подарункових наборів та аксесуарів для охолодження та зберігання напою. Завдяки пристрасті власника до дизайну бренд створює як класичні моделі для поціновувачів традицій, так і високотехнологічні прилади, які виводять винну культуру на абсолютно новий рівень. Красу та зручність аксесуарів L’Atelier du Vin високо цінують сомельє та любителі вина по всьому світу.

подарунковий набір винних інструментів, 16 ін.

Компанія L’Atelier du Vin стала сімейним бізнесом, який представляє французькі традиції сомельє з новим сучасним підходом. Бренд прагне поділитися радістю в кожному моменті: від відкорковування пляшки до витонченої подачі та першого ковтка. Перетворіть простий келих вина за вечерею на вишуканий ритуал разом із мережею бутиків 12 Персон.

Rosenthal meets Versace

Попередня

Подарунки від KitchenAid

Наступна