Меню

Gien — мистецтво жити по-французьки

21
січня 2020

Новий рік відкриває доволі несподівана, але дуже ефектна колаборація двох відомих брендів. Фаянсова мануфактура Gien у компанії зі шпалерним та текстильним Будинком Pierre Frey створили неповторну колекцію посуду Le Jardin du Palais. Позначаючи у перекладі «райський сад», вона чудово передає всю суть своєї назви. І якщо ви давно запитували себе: як пізнати тонке мистецтво жити по-французьки, то дана колекція обов'язково відповість на ваше запитання.

Унікальність цієї колаборації полягає безпосередньо у самій стилістиці та підході Pierre Frey до дизайнів своїх проектів. Кожна колекція — це неповторна подорож, пронизана особливою історією. Гармонійно поєднуючи етнічне мистецтво Франції 18 століття із сучасними напрямками, у майстрів Pierre Frey виходять унікальні еклектичні візерунки у стилістиці різних епох.

Le Jardin du Palais от Gien и Pierre Frey в 12 Персон

Колекція Le Jardin du Palais навіяна останньою роботою Pierre Frey - однойменною лінійкою шпалер, представленою у двох колірних рішеннях: на білому та на чорному тлі. Яскраві та деталізовані тварини зображені на тлі ретельно промальованої пишної рослинності, що ідеально передає атмосферу райського саду. Найтонші лінії малюнків опрацьовані гуашшю вручну художниками та майстрами обох мануфактур. Темне тло гармонійно доповнює картину, додаючи нотки таємничої нічної атмосфери. Аналогічні ж варіанти на білому тлі рясніють своєю яскравістю та ранковою свіжістю.

Асортимент колекції представлений різноманітністю сервірувального посуду, різноманітних подарункових та декоративних предметів.

Чекайте на Le Jardin du Palais від Gien і Pierre Frey в 12 Персон вже зовсім скоро.

Early Black Friday

Попередня

Ми оновлюємося! Новий логотип, але вічні цінності

Наступна