Меню

Dibbern Excelsior — нова колекція посуду та барного кришталю

18
жовтня 2019

Dibbern — знаменитий німецький бренд, який з 1960-х років виробляє революційний фарфоровий посуд. Найтонший кістяний фарфор, який має особливу міцність і білизну, став запорукою багаторічного успіху мануфактури. Як і на початку шляху, майстри Dibbern виготовляють посуд вручну на виробництві в Баварії. Найвища якість Dibbern — це данина традиціям автентичного німецького виробництва. Столовий фарфор компанії цінується по всьому світу — його можна побачити на столах найкращих ресторанів Дубаї, Лондона, Парижа.

Цього року Dibbern представили нову колекцію скла та порцеляни Excelsior, яка ексклюзивно представлена ​​в мережі 12 Персон. Для назви новинки німці вибрали латинське слово Excelsior, яке означає «все вище». Так компанія підкреслила своє прагнення ідеалу, високий рівень майстерності та вишуканий смак своїх клієнтів.

У колекцію порцелянового посуду включені різноманітні тарілки, піали, чашки, цукорниці та чайники. Це фірмовий кістяний фарфор компанії Dibbern, покритий глазур'ю. Декором виступають тонкі майже невловні вертикальні лінії, які візуально подовжують силует. Посуд представлений у двох контрастних кольорах: антрацит і бордо — вони добре поєднуються в сервіруванні столу.

Барна колекція представлена ​​універсальними келихами Tumbler та Longdrink у чотирьох кольорах: мідний рубін, сірий, фіолетовий та прозорий. Посуд Excelsior дарує непередавані тактильні відчуття внаслідок рифленої фактури. Келихи з кришталевого скла чудово грають на сонці безліччю переливів.

Поєднуйте предмети, створюючи вишукане актуальне сервірування з новою колекцією Excelsior.

Даруємо декантер до винного набору L'Atelier du Vin

Попередня

Early Black Friday

Наступна