Меню

Даруємо декантер до винного набору L'Atelier du Vin

15
жовтня 2019

Насичене червоне, квіткове біле, рожеве фруктове або ж ігристе... Щоб розкрити властивості кожного виду вина, необхідно підібрати унікальний підхід. Для цього компанії-експерти в галузі подачі вина десятиліттями розробляли супутні аксесуари та особливий посуд.

L'Atelier du Vin — компанія з безмежною любов'ю до кожного етапу підготовки та пиття вина. Вона представляє різні аксесуари для домашнього бару: штопори, охолоджувачі, аератори, індикатори тиску, термометри, пробки та цілі набори інструментів для справжніх сомельє. Але жодне вино не розкриється у звичайних келихах так, як у посуді австрійського бренду Riedel. Сімейний бізнес в одинадцятому поколінні з 1756 випускає декантери для аерації вина і функціональні келихи. Посуд Riedel дозволяє повною мірою насолодитися всім букетом ароматів і смаків різних сортів вина.

У 12 Персон вже склали вам ідеальні пари для повного занурення у світ вина та мистецтва його подачі. З 15 жовтня по 24 листопада купуйте один із наборів аксесуарів від L'Atelier du Vin та отримайте декантер для аерації вина в подарунок:

  • До набору CABINET D'OENO-CURIOSITÉS декантер Black Tie Face to Face у подарунок;
  • До набору Mini Collector з 3 предметів декантер Escargot у подарунок;
  • До набору OENO BOX CONNOISSEUR 1 із 12 предметів декантер AYAM у подарунок;
  • До набору OENO BOX CONNOISSEUR 2 із 6 предметів декантер Superleggero у подарунок.

12 аксесуарів для святкування Божоле Нуво

Попередня

Dibbern Excelsior — нова колекція посуду та барного кришталю

Наступна