Меню

Що подарувати на Новий Рік? 12 ідей від 12 Персон

12 грудня, 2019

Напередодні новорічних свят дуже важливо дарувати близьким тепло та радість. Правильні подарунки, підібрані з душею, неодмінно викличуть посмішку та створять атмосферу справжнього свята. Ми підібрали для вас 12 найкращих ідей для подарунка.

Аромати для будинку Ladenac

Створити затишок зимовими вечорами легко, якщо запалити кілька ароматичних свічок. Дифузори та свічки Ladenac — це дизайнерські предмети інтер'єру, що зберігають у собі цінні аромати. Бренд вибирає тільки найкращі матеріали: натуральний віск, бавовняні ґноти, ефірні олії та екстракти. Продукція Ladenac стане ідеальним подарунком для тих, хто тонко сприймає світ крізь призму ароматів.

Свечи и ароматы для дома Ladenac

Столові прибори Sambonet

Подаруйте рідним щось по-справжньому особливе. Sambonet Tailor Made — програма, яка дозволяє кастомізувати набір фраже. Визначтеся з колекцією столових приладів, виберіть один із дизайнів та гравіювання – з однієї або обох сторін ручок. Такий набір відбиватиме індивідуальність власника і покаже, настільки цінні для вас моменти, проведені разом.

Столовые приборы Sambonet

Рамки для фотографій l’Objet

Спогади – важлива цінність. Завжди приємно зібратися разом та переглянути сімейні фото. Увічніть їх у розкішних рамках для фотографій L’Objet. Золото, платина, срібло, емаль – лише дорогоцінні матеріали гідні обрамляти дорогі серцю моменти.

Рамки для фотографий l'Objet

Посуд для вина Riedel

Австрійська компанія Riedel створює особливий посуд, який розкриває вино та міцні алкогольні напої. Відчути насичений аромат та багатогранність смаків допоможуть кришталеві келихи спеціальної форми. А для того, щоб наситити вино киснем, бренд має ефектні декантери. Власники домашнього бару та досвідчені шанувальники вина прийдуть у захват від професійного посуду та аксесуарів Riedel.

Посуда для вина Riedel

Кістяна порцеляна Dibbern

Цінним подарунком для великої родини стане фарфоровий сервіз. Колекції Black та Golden Forest від бренду Dibbern — кістяний фарфор, який передаватиметься з покоління до покоління. Посуд прикрашають тонкі силуети дерев, що символізують сімейне дерево. Мінімалістичне оформлення та неперевершена якість німецької компанії роблять цей сервіз сімейною реліквією поза часом.

Костяной фарфор Dibbern

Скляний посуд LSA International

Романтичним натурам сподобається прозорий, практично невагомий посуд британського бренду LSA International. Майже вся продукція виробляється склодувами вручну. Примітний бренд витягнутими та витонченими формами та лініями, які роблять посуд особливо елегантним. Тортівниці, келихи, глеки, склянки та інші кришталеві вироби займуть почесне місце на столі.

Стеклянная посуда LSA

Декор та посуд Tom Dixon

Ексцентричний Том Діксон підкорив світ промислового дизайну сміливими формами та новим підходом до поєднання матеріалів. Британець під власним брендом Tom Dixon виробляє меблі, предмети освітлення, декор та посуд для тих, хто розуміється на мистецтві. Його витвори в стилі лофт, хай-тек, модерн продаються у 62 країнах світу.

Декор и посуда Tom Dixon

Вази та скриньки Emaux de Longwy

Emaux de Longwy — ексклюзивний та рідкісний декор. Це сімейне виробництво працює з 1798 і було відзначено самим Наполеоном. Майстерність емальованої кераміки втілено у вазах та скриньках. Тріпотлива ювелірна робота виконується одним майстром вручну, тому кожна модель випускається в обмеженому тиражі від 5 до 120 одиниць.

Скляні шедеври Eisch

Посуд німецької скляної фабрики Eisch можна піднести молодій парі. Насолоджуватися келихом вина за вечерею або разом із гостями потрібно з правильним посудом. Винятково прозоре і блискуче скло не містить свинцю і має особливу міцність. Келихи, склянки та декантери виконані в особливому дизайні з використанням платини, золота та срібла.

Дорстоппери та букенди Zuny

Милі тваринки Zuny покликані привнести в інтер'єр атмосферу дитячої безпосередності та веселощів. Букенди дбайливо підтримуватимуть книжки та блокноти на полиці, а дорстоппери — захищатимуть двері від зачинення. Однороги, бегемоти, панди, собаки та інші веселі звірі виконані з екологічної штучної шкіри високої якості.

Дорстопперы Zuny

Чайні сервізи Wedgwood

Чайні набори Wedgwood — класична англійська порцеляна для традиційного чаювання. Стриманий і водночас стильний дизайн доповнений ручним розписом посуду. Виробництво порцеляни у цієї компанії є поєднанням майстерності, багатовікової спадщини, елегантної краси, унікальних технологій та інноваційних розробок. Ці якості перетворили Wedgwood на лідера не лише у Великій Британії, але й за її межами.

Чайные сервизы Wedgwood

Подарунковий набір Rosenthal Tac

Німецький архітектор та засновник знаменитої школи Баугаус Вальтер Гропіус створив колекцію Tac Gropius Black у колаборації з Rosenthal. Набір стане улюбленим предметом чаювання для знавців у сфері дизайну. Поєднання глянсових та матових поверхонь у посуді створюють чудовий контраст. У набір входять 2 чорні блюдця, 2 білі чаші без ручок, 2 ложечки з нержавіючої сталі та чайник чорного кольору.

Подарочный набор Rosenthal TAC

Разом з 12 Персон вибирайте для близьких найкращі подарунки, які зігріють серця та зроблять новорічні свята найрадіснішою подією!

Jasper Conran Floral від Wedgwood — геніальне втілення британської класики

Попередня

Ідеї для новорічного столу від експертів у сервіруванні

Наступна