Меню

Ми оновлюємося! Новий логотип, але вічні цінності

26
травня 2020

Історія мережі магазинів 12 Персон, як частини корпорації MIRS, почалася понад 10 років тому. Ми створили унікальні простори в Києві, Одесі, Дніпрі з широким асортиментом посуду і предметів декору кращих європейських брендів. 12 Персон одними з перших в Україні представили вишуканий фарфор Rosenthal і Dibbern, кришталеве скло Schott Zwiesel, витончені прибори Sambonet, повну колекцію декантерів і келихів Riedel, декор культових дизайнерів Georg Jensen і Tom Dixon…

За цей час перед нами відкривалися нові можливості та розширювався асортимент, мінялася мода й цінності в суспільстві, змінювалися смаки наших клієнтів і ми разом із ними. Уже друге покоління українців, які цінують вишуканий дизайн і європейську якість, супроводжують свої щоденні ритуали посудом, придбаними у 12 Персон. І ось, стоячи на порозі нового десятиліття, ми прийняли рішення кардинально оновити айдентику й провести повний ребрендинг.

Зустрічайте TWeLVe!

TWeLVe — це салони сучасного сервірування. Це місце для тих, хто цінує кожну мить свого життя. Для тих, хто наділений тонким смаком і прагне оточити себе красивими предметами. Для тих, хто знається на сучасних трендах, столовому етикеті, сортах вина й дизайні.

TWeLVe і далі буде частиною кожної події в вашому житті. Вдала угода? Відкоркуйте пляшку віскі та розлийте його в кришталеві склянки Eisch. Сімейна подія? Приготуйте найкращі страви, прикрасьте стіл витонченим фарфором Porcel і срібними приборами Robbe & Berking. Довгоочікуваний вечір із коханою людиною? Увімкніть спокійну музику, запаліть ароматичні свічки Ladenac і наповніть келихи ручної роботи LSA International ігристим.

Ми змінюємося, але виключно для вас і вашого комфорту. Щоб і далі зі ще більшим ентузіазмом занурювати вас у світ сучасної розкоші та розповідати про тонкощі сервірування. Чекаємо вас у салонах TWeLVe!

Gien — мистецтво жити по-французьки

Попередня

Делікатесна симфонія: устриці та вино

Наступна