Меню

12 аксесуарів для святкування Божоле Нуво

8
жовтня 2019

24 листопада настане довгоочікуване свято для сомельє та поціновувачів молодого вина — Божоле Нуво. Головна подія Франції відбувається у третій тиждень листопада, коли вино з першого врожаю вже дозріло. Молодий та енергійний напій дозріває всього за декілька місяців і відрізняється різким смаком. Винороби області Божоле змогли перетворити особливість сорту Гамі на національне свято, яке активно підхопили гурмани по всьому світу. Ми підібрали 12 незамінних атрибутів для задоволення Божоле Нуво.

Riedel Fato A Mano

Традиції венеціанських скляних майстрів та сучасне машинне виробництво поєднується у келихах Riedel. Колекція Fato A Mano підкорює тонким кришталевим склом та витонченими кольоровими ніжками. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче відчути тонкощі смаку молодого вина.

Schott Zwiesel Pure

Келихи Pure — це блискучий та прозорий кришталь, виготовлений за технологією Tritan® Protect. Велика, звужена до верху чаша дозволить червоному вину насититися киснем і розкритися повною мірою. Наповніть фужер на третину та насолоджуйтесь яскравим смаком.

Електричний штопор Peugeot Saveurs De Vins

Електричний штопор Peugeot допоможе без особливих фізичних зусиль відкрити будь-яку пляшку. Модель із нержавіючої сталі втілює в собі відмінну якість, елегантний дизайн та сучасні технології. Варто лише розмістити штопор на пробці та натиснути кнопку — пляшку миттєво буде відкрито.

Охолоджувач для вина Georg Jensen

Вино рекомендують подавати до столу трохи нижче за кімнатну температуру. Охолоджувач WINE & BAR від Georg Jensen зробить цей процес стильним та ефектним. Скульптурний об'єкт із блискучої нержавіючої сталі займе почесне місце у домашньому барі.

L'atelier Du Vin штопор Bilame

За легендою штопор Bilame любили французькі офіціанти, адже він дозволяв їм непомітно дегустувати дороге вино, не пошкоджуючи пробку. Ексклюзивний девайс L'atelier Du Vin із запатентованим дизайном має два леза замість спіралі. Така конструкція дбайливо витягує пробки цілими та дає можливість зберегти навіть тендітні та старі екземпляри.

Royal Doulton Promises

Колекція Promises — це найтонше кришталеве скло, легкі філігранні візерунки та сліпучі прикраси від Swarvoski. Келихи англійського бренду Royal Doulton принесуть у будь-який урочистий вечір нотки вишуканості.

TB haute coutellerie LAGUIOLE NERON

На закуску до молодого вина найкраще вибрати сир. Відмінно підійде камамбер, сен-марселен, козячий сир та сорти області Божоле. Набір ножів LAGUIOLE NERON від французької фірми TB haute coutellerie впорається з правильним нарізанням витриманих, твердих і м'яких сирів. Універсальні ножі прикрашають ручки ручної роботи з оливкового дерева.

Claude Dozorme Sommelier Capucin 

Французький бренд Claude Dozorme представляє ексклюзивний ніж зі штопором Sommelier Capucin. Він впорається з найтендітнішими пробками завдяки конусоподібній насадці. Функціональний та компактний девайс виконаний з нержавіючої сталі та прикрашений ручкою з оливкового дерева.

Riedel Curly Pink

Декантування вина — важливий процес, який насичує напій киснем, що допомагає розкритися краще. Модель Curly Pink із кришталевого скла австрійського виробництва — незвичайний аксесуар у домашньому барі. Цікава закручена форма підкреслена гарною рожевою смугою із кольорового скла. Компанія Riedel заснована в Австрії понад 260 років тому та виробляє продукцію найвищої якості для ідеального смаку напоїв.

Georg Jensen Bloom

Любов данського бренду Georg Jensen до природи та природної гармонії знайшла втілення у дошках із колекції Bloom. Набір із двох предметів натхненний витонченими формами квіток вишні. Подача закусок до Божолі Нуво на таких дошках стане ефектним акцентом у святковому сервіруванні.

L'atelier Du Vin Chic Glass Rainbow

Маркери для келихів — незвичайний аксесуар для шанувальників домашніх вечірок та дегустацій. Різноколірні та яскраві вироби Chic Glass Rainbow від французів L'atelier Du Vin кріпляться на ніжку келиха і дозволяють гостям легко знайти свій напій.

L'atelier Du Vin Oeno Collection 1

Експерти у створенні винних аксесуарів L'atelier Du Vin зібрали бестселери бренду в наборі Oeno Collection 1. Він поєднав все необхідне для насолоди вином — спеціальна відкривачка пляшок ігристого вина Cork Opener, гейзер Pourer-leaf для насичення напою киснем, хромований штопор Soft Machine® Ebony та інструмент для зберігання відкритих пляшок ігристого Bubble Cork.

Зустрічайте свято молодого вина разом із 12 Персон! З 15 жовтня по 24 листопада отримайте знижку до 50% на декантери, келихи та різні аксесуари, щоб сповна насолодитися смаком молодого вина. В акції беруть участь бренди Riedel, Schott Zwiesel, Claude Dozorme, Peugeot, Georg Jensen, Atelier Du Vin, Royal Doulton, TB haute coutellerie.

Кожен прибор Sambonet Tailor Made зображає вашу унікальність

Попередня

Даруємо декантер до винного набору L'Atelier du Vin

Наступна